„MOLDOVA OPEN CUP 2016”– Recenzie scrisă de Katia Crucitti, arbitru WAF de categoria master.

Pe data de 18 decembrie, la Chișinău, Republica Moldova, a avut loc campionatul internațional de lansare „Moldova Open Cup 2016”.

La această competiție au participat mai mult de 100 de competitori din șase țări străine.

Primul campionat din Republica Moldova „Open Cup 2016” a luat naștere datorită lui Marcel Darie, un președinte ambițios și carismatic al tinerei federații de Armwrestling.

Pe data de 18.12.2016, în ajun de Crăciun, pe când temperatura de afară era sub zero grade, orașul Chișinău, capitala Republicii Moldova a găzduit cu ospitalitate pe cei 100 de competitori de talie internațională, veniți din Republica Moldova, România, Bulgaria, Italia, Polonia și Ucraina.

Competiția a avut loc cu participarea Federației Mondiale de Armwrestling (WAF), reprezentată de către secretarul general Mircea Simionescu Simicel, însoțit de Angelina Sinabova din Bulgaria și Tomas de Marchi din Italia, împreună cu șapte arbitri calificați din Republica Moldova, Italia, România și Ucraina.

Meciurile s-au desfășurat la două mese ordinare în conformitate cu regulamentul Federației Mondiale de Armwrestling (WAF), respectat cu strictețe de către arbitri, astfel garantând o bună desfășurare la cel mai înalt nivel, fără incidente, cu prezența unui singur protest.

Competiția a fost difuzată prin intermediul a două camere de luat vederi, pe canalul oficial de youtube al Federației Mondiale de Armwrestling (WAF).

Spre final, tot personalul împreună cu arbitrii și competitorii s-au reunit pe scenă, pentru a interpreta cântecul „We are the champions” de  Queen, astfel creând o armosferă armonioasă de prietenie între națiuni.

Concluzionez, prin exprimarea complimentelor președintelui Marcel Darie, în colaborare cu echipa sa, care au dat dovadă de ospitalitate și atenție la detalii, pentru a organiza un eveniment de mare succes.

Felicitări!!! Aștept cu nerăbdare următorul campionat „Moldova Open Cup”

Katia Crucitti – Arbitru WAF de categoria master, arbitru principal al primului campionat „Moldova open Cup”.

Sursa: http://www.waf-armwrestling.com/moldova-open-cup-2016/

Author: armwrestling

Share This Post On